Licente Windows 10 PC

 • Microsoft Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL

  • Windows 10 este un sistem de operare pentru computer personal dezvoltat și lansat de Microsoft ca parte a familiei de sisteme de operare Windows NT. A fost lansat pe 29 iulie 2015. Este prima versiune de Windows care primește actualizări de funcții în curs.

   Windows 10 este proiectat să fie compatibil cu hardware-ul, software-ul și perifericele pe care le dețineți deja. Și actualizările activate permanent vă ajută să fiți la curent cu funcțiile și securitatea pe durata de viață acceptată a dispozitivului dvs. Windows 10 vă oferă absolut cea mai bună experiență pentru a face ceea ce faceți. Rămâneți concentrați cu modalități ușoare de a agăța aplicațiile în loc și de a optimiza spațiul ecranului pentru a finaliza lucrurile. Vedeți sarcinile deschise într-o singură vizualizare și creați desktopuri virtuale pentru a câștiga spațiu sau grupa lucruri după proiect, cum ar fi aplicațiile Office pentru lucru și jocuri pentru joc. Jocurile s-au îmbunătățit și mai bine cu Windows 10. Nu numai că jocurile dvs. existente funcționează excelent, dar acum puteți juca și conecta cu jucătorii de pe dispozitivele Xbox One și Windows 10. De la cele mai bune jocuri casual la o nouă generație de jocuri pe PC, Windows 10 este creat pentru jocurile care vă plac.
  €20.00EUR One Time
  Order Now
 • Windows 10 Enterprise LTSC 2019 CD Key Global

  • Descărcați sistemul pe
   www.tb.rg-adguard.net/public.php

   Dacă încă nu știți cum să-l activați, găsiți-l pe
   www.youtube.com/watch?v=F5b0U3wRaQU

   Windows 10 Enterprise LTSC 2019 se bazează pe Windows 10 Pro, versiunea 1809 (actualizată septembrie 18) adăugând funcții premium concepute pentru a răspunde nevoilor organizațiilor mari și mijlocii (inclusiv instituțiile academice mari), precum protecția avansată împotriva amenințărilor moderne de securitate, flexibilitate deplină a opțiunilor de implementare, actualizare și asistență a sistemului de operare; precum și capacități complete de gestionare și control a dispozitivelor și aplicațiilor.

   Windows 10 LTSC este versiunea Windows 10 concentrată în cuvântul enterprise, însă, deoarece este mai ușor decât Windows 10 obișnuit, se dovedește că pentru jocurile video este mai bun.
  €22.00EUR One Time
  Order Now
 • Microsoft Windows 10 Pro Retail CD-KEY GLOBAL

  • Cheie globală permanentă, autorizată
   Sprijină ambele 32 de biți și 64 de biți
   O cheie pentru 3 ~ 5 calculatoare diferite
   www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
   Descărcați sistemul Windows 10 pro mai întâi, după ce l-ați instalat, apoi activati codul
  €45.00EUR One Time
  Order Now
Included With Every Plan
 • Suntem o firma neplatitoare de TVA in Romania si preturile afisate pe acest site sunt finale. Pentru clientii din afara Romaniei se aplica un TVA conform tarii pentru care se emite factura!