SSL Certificates

Protejati-va datele sensibile.

Motivul principal pentru care se utilizeaza un certificat SSL este de a pastra informatiile sensibile transmise prin internet criptate, astfel incat numai destinatarul vizat sa le poata intelege.


Acest lucru este important deoarece informatia pe care o trimiteti pe internet este trecuta de la un calculator la altul pentru a ajunge la serverul de destinatie. Va putem ajuta sa va protejati site-ul si sa va asigurati ca acesta ramane protejat, oferindu-va mai mult timp sa va concentrati asupra afacerii dvs.


Beneficiile unui Certificat SSL

Criptati Tranzactiile Dvs. Online

Previnerea Atacurilor de Phishing

Alegeti Dintr-o Gama Larga de Certificare SSL

Instalati Pe Mai Multe Servere

Extended Validation SSL

Fiind cea mai inalta 'clasa' de SSL disponibila, Comodo EV SSL (EV SSL) activeaza atat lacatelul pentru securitate cat si bara de adresa verde in toate browserele importante.

Acest tip de certificat SSL permite vizitatorilor dvs. sa vada numele companiei dvs. in bara de adresa.


1 An €101.4 EUR (Plata anuala periodica) Comanda Acum
2 Ani €176.4 EUR (Plata la doi ani) Comanda Acum

Certificatele EV SSL furnizeaza cea mai puternica criptare disponibila si permit organizatiei din spatele unui site sa-si prezinte propria identitate verificata catre vizitatori.

Certificate SSL Standard

Nu doar ca au un cost mult mai mic decat un certificat de clasa premium, dar certificatele SSL standard isi vor face treaba de a asigura datele sensibile pentru utilizatori si va oferi vizitatorilor incredere in site-ul dvs.

Astazi, Symatec este brandul #1 cel mai recunoscut si de incredere in industria SSL. Din anul 1991, Symatec a alimentat brandul antivirus de renume mondial, Norton, iar in 2010 a achizitionat VeriSign.

€ 227 EUR Anual

Sectigo ofera o gama larga de certificate SSL cu diferite nivele de validare, ofera solutia perfecta de securitate pentru orice companie sau organizatie la un pret accesibil.

€ 13.16 EUR Anual

GeoTrust este una dintre cele mai de incredere branduri de securitate web din lume. GeoTrust este potrivit pentru orice companie sau organizatie care cauta sa-si securizeze site-urile.

€ 58.10 EUR Anual

Thawte a construit o reputatie de incredere si fiabilitate de peste 17 ani, oferind certificate SSL pe plan international, pentru a ajuta companiile sa castige un avantaj in ceea ce priveste increderea vizitatorilor.

€ 38.22 EUR Anual

RapidSSLpune accent pe viteza. Procesul sau de eliberare rapida, complet automatizata , inseamna ca puteti achizitiona SSL si il puteti emite in doar cateva minute.

€ 12.75 EUR Anual

Certificatele GOGETSSL au incredere in 99,9% dispozitive mobile si desktop si au deja multi fani in intreaga lume. Oferim certificate SSL de validare a domeniului unic, Multi-Domeniu si Wildcard, precum si propriul SS SSL cu Green Address Bar pentru clientii business.

€ 6 EUR Anual

Powered by WHMCompleteSolution